Tuesday, 1 April 2014


Sambal ikan bilis

Lagi satu makanan kegemaran rakyat Malaysia. Boleh makan begitu saja atau nak makan dengan nasi ke, mee ke, roti ke, semua memang sedap makan dengan sambal ikan bilis ini. Memang terbaik lah. Kalau kawan2 nak order ini link fb nya

https://www.facebook.com/ILikeSambalKeringLegend




Pernah dengar tidak service ini?? Bijak sungguh idea orang yang create bisnes ini . Ini sesuai pada keluarga di mana suami dah isteri bekerja dan tiada masa nak lipat kain. So kalau ada yang nak try boleh terus sms/call/whatapps ke no 016-5412006

Friday, 28 March 2014

Lagi mengenai #MH370.Sangat sedih dan tersentuh hati saya apabila isteri meluahkan perasaan. Yelah siapa tidak sedih apabila orang yang tersayang tiba-tiba hilang begitu sahaja. 
Semoga pesawat #MH370 dapat ditemui semula
#PrayforMH370



Wednesday, 26 March 2014

Kucing...Kucing...Kucing


 Tengok-tengok dok belek-belek, ada tag line yang menarik. "Spray Je! Tak perlu mandi" Ingat boleh guna untuk  manusia tapi pada kucing. So berkenalan dengan tuan punya owner produk ini . Nama kat FB Zoel Hilmi. Memang best kalau kucing-kucing ini tidak perlu mandi hanya spry jer. Kalau ada kawan-kawan ada kucing, malas nak mandikan, boleh beli produk SUPER CAT ini . Berbaloi2.




As salam semua. Create blog baru saja-saja dan suka-suka. Memang terbaik. Apa2 pun takziah kepada keluarga crew dan penumpang #MH370 dan al-fatihah kepada mereka.